Co je u nás nového?
06.02.2019
CHCETE ROZJET SVŮJ MOTOSEKÁČ ?
Bydlíte ve velkém městě a chcete rozjet svůj Motosekáč?   Nabízíme možnost spolupráce formou franchisingu.Minimální investice, žádná konkurence, poh... číst celé
18.01.2019
MOTOSEKÁČ MÁ OCHRANNOU ZNÁMKU
A je to doma. MOTOSEKÁČ MÁ OCHRANNOU ZNÁMKU. Motosekáč vždycky byl a bude jen jeden, největší bazar s moto-oblečením v ČR. V budoucnu plánujeme víc p... číst celé
05.10.2018
MOTOSEKÁČ NA MOTOSRAZECH
Letos byl Motosekáč hrdým partnerem devíti motosrazů, kde jsme si to s váma užili se vším všudy.   Těšíme se na vás zase příští rok :-)     číst celé
Zobrazit všechny novinky


 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas pro Mtosekáč Tilhonova 8, 627 00 Brno, identifikační číslo: 75716429, zapsané na Magistrátu města Brna (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Chceš mít svůj vlastní Motosekáč ?
14.06.2019 Spolupráce
Chceš mít svůj vlastní Motosekáč ?
Nabízíme možnost spolupráce formou franchisingu. Minimální investice, žádná konkurence, pohodová práce. číst celé
Povinná výbava motocyklu
Povinná výbava motocyklu
Tak, jako existuje povinná výbava pro automobily, je rovněž nutná výbava i pro motocykly. Víc aktuálních informací od 1.10.2018 najdete v našem článku... číst celé
Péče o helmu
Péče o helmu
Jak šetrně čistit helmu a jak o ni pečovat? Tipy a rady jak na jednotlivé části helmy se dozvíte v našem článku. číst celé
Jak trénovat krizové brzdění
Jak trénovat krizové brzdění
Brzdění je umění, které je pro motorkáře bezpochyby nejdůležitější. Máme pro vás několik obecných rad a tipů, jak si můžete sami natrénovat krizové br... číst celé
 
      
 

O NÁS

Jsme největší kamenný obchod a e-shop s převážně nošeným motorkářským oblečením a výbavou pro motorkáře v ČR.

Až za polovinu běžné ceny u nás nakoupíte kvalitní značkové motooblečení, na které poskytujeme záruku.

Všechno zboží máme skladem přímo v našem obchodě.

Zboží se nám stále obměňuje a téměř denně vystavujeme nové zboží, které nám nosí převážně sami motorkáři.

Jsme obchod, kde můžete bezstarostně prodat svoje motorkářské oblečení, které nepotřebujete.

KONTAKT
Logo
Tilhonova 8, Brno
Monika
Monika
Otevřeno: Po - Pá 11 - 17
© Copyright 2013 Motosekáč ® Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.