Co je u nás nového?
06.02.2019
CHCETE ROZJET SVŮJ MOTOSEKÁČ ?
Bydlíte ve velkém městě a chcete rozjet svůj Motosekáč?   Nabízíme možnost spolupráce formou franchisingu.Minimální investice, žádná konkurence, poh... číst celé
18.01.2019
MOTOSEKÁČ MÁ OCHRANNOU ZNÁMKU
A je to doma. MOTOSEKÁČ MÁ OCHRANNOU ZNÁMKU. Motosekáč vždycky byl a bude jen jeden, největší bazar s moto-oblečením v ČR. V budoucnu plánujeme víc p... číst celé
05.10.2018
MOTOSEKÁČ NA MOTOSRAZECH
Letos byl Motosekáč hrdým partnerem devíti motosrazů, kde jsme si to s váma užili se vším všudy.   Těšíme se na vás zase příští rok      číst celé
Zobrazit všechny novinky


 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Motosekáč
Ochrana osobních údajů e-shopu Motosekáč
  1. Společnost Motosekáč, se sídlem Tilhonova 8, Brno, IČ 75716429, zapsaná na Magistrátu města Brna (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese monika@motosekac.com

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.motosekac.com, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Chceš mít svůj vlastní Motosekáč ?
14.06.2019 Spolupráce
Chceš mít svůj vlastní Motosekáč ?
Nabízíme možnost spolupráce formou franchisingu. Minimální investice, žádná konkurence, pohodová práce. číst celé
Povinná výbava motocyklu
Povinná výbava motocyklu
Tak, jako existuje povinná výbava pro automobily, je rovněž nutná výbava i pro motocykly. Víc aktuálních informací od 1.10.2018 najdete v našem článku... číst celé
Péče o helmu
Péče o helmu
Jak šetrně čistit helmu a jak o ni pečovat? Tipy a rady jak na jednotlivé části helmy se dozvíte v našem článku. číst celé
Jak trénovat krizové brzdění
Jak trénovat krizové brzdění
Brzdění je umění, které je pro motorkáře bezpochyby nejdůležitější. Máme pro vás několik obecných rad a tipů, jak si můžete sami natrénovat krizové br... číst celé
 
 
      
 
 
Za každý nákup nad 2 000 Kč v naší kamenné prodejně od nás dostanete slevu 15% na servis vašeho miláčka v super Motoservisu v Brně a s platností jeden rok.

O NÁS

Jsme největší kamenný obchod a e-shop s převážně nošeným motorkářským oblečením a výbavou pro motorkáře v ČR.

Až za polovinu běžné ceny u nás nakoupíte kvalitní značkové motooblečení, na které poskytujeme záruku.

Všechno zboží máme skladem přímo v našem obchodě.

Zboží se nám stále obměňuje a téměř denně vystavujeme nové zboží, které nám nosí převážně sami motorkáři.

Jsme obchod, kde můžete bezstarostně prodat svoje motorkářské oblečení, které nepotřebujete.

KONTAKT
Logo
Tilhonova 8, Brno
Monika
Monika
Otevřeno: Po - Pá 11 - 18, So 10 - 13
© Copyright 2013 Motosekáč ® Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.