Co je u nás nového?
06.02.2019
CHCETE ROZJET SVŮJ MOTOSEKÁČ ?
Bydlíte ve velkém městě a chcete rozjet svůj Motosekáč?   Nabízíme možnost spolupráce formou franchisingu.Minimální investice, žádná konkurence, poh... číst celé
18.01.2019
MOTOSEKÁČ MÁ OCHRANNOU ZNÁMKU
A je to doma. MOTOSEKÁČ MÁ OCHRANNOU ZNÁMKU. Motosekáč vždycky byl a bude jen jeden, největší bazar s moto-oblečením v ČR. V budoucnu plánujeme víc p... číst celé
05.10.2018
MOTOSEKÁČ NA MOTOSRAZECH
Letos byl Motosekáč hrdým partnerem devíti motosrazů, kde jsme si to s váma užili se vším všudy.   Těšíme se na vás zase příští rok      číst celé
Zobrazit všechny novinky


 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas pro Motosekáč Tilhonova 8, 627 00 Brno, identifikační číslo: 75716429, zapsané na Magistrátu města Brna (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu monika@motosekac.com s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Chceš mít svůj vlastní Motosekáč ?
14.06.2019 Spolupráce
Chceš mít svůj vlastní Motosekáč ?
Nabízíme možnost spolupráce formou franchisingu. Minimální investice, žádná konkurence, pohodová práce. číst celé
Povinná výbava motocyklu
Povinná výbava motocyklu
Tak, jako existuje povinná výbava pro automobily, je rovněž nutná výbava i pro motocykly. Víc aktuálních informací od 1.10.2018 najdete v našem článku... číst celé
Péče o helmu
Péče o helmu
Jak šetrně čistit helmu a jak o ni pečovat? Tipy a rady jak na jednotlivé části helmy se dozvíte v našem článku. číst celé
Jak trénovat krizové brzdění
Jak trénovat krizové brzdění
Brzdění je umění, které je pro motorkáře bezpochyby nejdůležitější. Máme pro vás několik obecných rad a tipů, jak si můžete sami natrénovat krizové br... číst celé
 
 
      
 
 
Za každý nákup nad 2 000 Kč v naší kamenné prodejně od nás dostanete slevu 15% na servis vašeho miláčka v super Motoservisu v Brně a s platností jeden rok.

O NÁS

Jsme největší kamenný obchod a e-shop s převážně nošeným motorkářským oblečením a výbavou pro motorkáře v ČR.

Až za polovinu běžné ceny u nás nakoupíte kvalitní značkové motooblečení, na které poskytujeme záruku.

Všechno zboží máme skladem přímo v našem obchodě.

Zboží se nám stále obměňuje a téměř denně vystavujeme nové zboží, které nám nosí převážně sami motorkáři.

Jsme obchod, kde můžete bezstarostně prodat svoje motorkářské oblečení, které nepotřebujete.

KONTAKT
Logo
Tilhonova 8, Brno
Monika
Monika
Otevřeno: Po - Pá 11 - 18
© Copyright 2013 Motosekáč ® Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.